Geert Gentier zet het droomproject verder van zijn overleden vrouw Solvita: een saunacomplex met authentieke Letse berkenrituelen.
Volledig scherm
Geert Gentier zet het droomproject verder van zijn overleden vrouw Solvita: een saunacomplex met authentieke Letse berkenrituelen. © Yannick De Spiegeleir

Geert opent eerste sauna met authentiek berkenritueel in ons land: “Droomproject van mijn overleden vrouw”

Lokeraar Geert Gentier moest drie maanden geleden plots afscheid nemen van zijn vrouw Solvita na haar onverwachte overlijden. Als eerbetoon aan haar opent hij begin april het unieke sauna- en welnesscomplex SOLA dat zijn echtgenote in de steigers had gezet. “Ik wil hier een positief verhaal van maken en anderen helpen met haar droom”, zegt Geert.

 1. Gemeente Moerbeke opent binnenkort een babytheek: “Oproep om babyspullen te doneren en vrijwilligers die willen helpen”
  Moerbeke/Lokeren

  Gemeente Moerbeke opent binnenkort een babytheek: “Oproep om babyspul­len te doneren en vrijwilli­gers die willen helpen”

  De gemeente Moerbeke opent in samenwerking met Het Huis van het Kind rond de jaarwisseling een babytheek. De babytheek wordt een uitleendienst voor babyspullen die ouders gebruiken in de eerste 12 maanden na de geboorte. Burgemeester Robby De Caluwé (Open Vld): “We doen een warme oproep aan mensen om babyspullen in te zamelen en vrijwilligers bijeen te brengen voor het initiatief.”
 1. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol

 2. Voetganger kan losgeschoten aanhangwagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan losgescho­ten aanhangwa­gen maar net ontwijken