Lorenzo Verschraegen op de grasmat van het Daknamstadion die er opnieuw perfect bij ligt dankzij zijn goede zorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lorenzo Verschraegen op de grasmat van het Daknamstadion die er opnieuw perfect bij ligt dankzij zijn goede zorgen. © Geert De Rycke

Geen faillissement of corona kan terreinverzorger Lorenzo weghouden van Daknamstadion: “Dit gras verzorgen werkt bijna therapeutisch”

Als KSC Lokeren – Temse straks haar eerste thuismatch speelt in het Daknamstadion zal dat gebeuren op een perfecte grasmat. Met dank aan huisbewaarder en terreinverzorger Lorenzo Verschraegen (54) die ook na het kapseizen van Sporting Lokeren aan de slag kan blijven dankzij een regeling met de stad Lokeren. “Mijn telefoonabonnement werd afgesloten en we zaten bijna zonder elektriciteit, maar aan stoppen heb ik nooit gedacht.”

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. 
Stickeractie met Zeelse struikrover Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelroute”
  Zele

  Sticker­ac­tie met Zeelse struikro­ver Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelrou­te”

  In de Zeelse handelszaken kan je vanaf maandag 19 oktober zeven weken lang stickers verzamelen van de Zeelse legende Jan Praet. De actie van het Zeelse gemeentebestuur moet het winkelhieren nog meer op de kaart zetten. “In totaal kan je 35 stickers verzamelen en heb je tot 7 december de tijd om de stickerschatkaart te vervolledigen”, zegt schepen van Lokale Economie Jos Withofs (CD&V).