Everhard van Dalen van de Voedselbank mocht een jaar lang gratis fruit en groente ophalen bij Cindy van het Fruitpaleis in de Kopkapelwijk.
Volledig scherm
Everhard van Dalen van de Voedselbank mocht een jaar lang gratis fruit en groente ophalen bij Cindy van het Fruitpaleis in de Kopkapelwijk. © Yannick De Spiegeleir

Fruitpaleis schenkt jaar lang gratis groente en fruit aan Voedselbank Lokeren

LokerenHet aantal mensen in armoede zit in de lift en dat merken ze ook bij de Voedselbank in Lokeren. Cindy Pynaert van het Fruitpaleis in de Lokerse Kopkapelwijk toonde haar hart en schonk dit jaar maandelijks voor 100 euro aan verse groenten en fruit aan de plaatselijke voedselbank.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.