Fietsers aan de Durme.
Volledig scherm
Fietsers aan de Durme. © FO-Mien-TO

Fotografe Mien (57) verwondert met miniatuurtafereeltjes in Lokerse binnenstad: “Creativiteit gebruiken nu er meer tijd is”

LokerenEen patertje en zustertje met de kerktoren op de achtergrond of minuscule fietsers op de brug over de Durme. Mien Roose, alias Fo-mien-TO, tovert in deze moeilijke tijden een lach op het gezicht van heel wat Lokeraars met haar originele opstellingen van modelbouwfiguurtjes op bekende publieke plaatsen.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw