Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Fikse geldboete en rijverbod nadat man met 200 kilometer per uur over E17 vlamt

LokerenEen achtervolging van acht kilometer lang op de E17 tussen Waasmunster en Lokeren heeft J. vanochtend voor de politierechtbank in Dendermonde gebracht. De man haalde daarbij snelheden tot liefst 200 kilometer per uur. 

 1. Al 48 keer veroordeeld, maar toch hoopt wegpiraat op strafvermindering: “Waarom geen enkelband?”
  Lokeren

  Al 48 keer veroor­deeld, maar toch hoopt wegpiraat op strafver­min­de­ring: “Waarom geen enkelband?”

  Azdad S. kreeg op 19 maart 2021 een celstraf van vier jaar opgelegd nadat hij voor de 48ste keer al werd veroordeeld. De man daagde toen niet op in de rechtbank en werd bij verstek veroordeeld. Zijn advocaat vroeg de rechter vandaag de celstraf te verlagen, zodat S. nog kan gaan werken. “Met een enkelenband kan je perfect zijn doen en laten volgen", aldus Frank Scheerlinck.
 2. “Terras voor goed én slecht weer staat klaar”: David besliste vlak voor coronacrisis om Den Reynaert in Daknam over te nemen
  PREMIUM
  Daknam

  “Terras voor goed én slecht weer staat klaar”: David besliste vlak voor coronacri­sis om Den Reynaert in Daknam over te nemen

  Na tien jaar als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg besliste David Thierens (36) vlak voor de start van de coronacrisis om zijn leven een andere wending te geven en het café van zijn schoonvader Alex Anthuenis over te nemen. Meer dan een jaar later volgt straks de échte opening van Den Reynaert aan het kerkplein van Daknam. “De coronacrisis heeft me niet doen twijfelen aan mijn keuze”, zegt de kersverse cafébaas.
 1. Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt
  Play

  Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten