Lise Aper hoopt met haar zaak LiriCe binnenkort opnieuw de draad op te nemen.
Volledig scherm
Lise Aper hoopt met haar zaak LiriCe binnenkort opnieuw de draad op te nemen. © Yannick De Spiegeleir

Feestzaaluitbater Lise (27) popelt om terug mensen te ontvangen: “Wakker gelegen van toekomst zaak”

LokerenNa een moeilijke periode met tientallen afzeggingen door de coronamaatregelen hoopt Lise Aper met haar zaak LiriCe binnenkort opnieuw de draad op te nemen. “Ik verlang ernaar om terug mensen in de watten te leggen.”

 1. Kinesist van voetbalclub Antwerp Jan Van Damme (46) verhuist sportmedisch centrum ToPP naar Gentse Steenweg: “Samen met fitnesscentrum Trigger X totaalaanpak bieden”

  Kinesist van voetbal­club Antwerp Jan Van Damme (46) verhuist sportme­disch centrum ToPP naar Gentse Steenweg: “Samen met fitnesscen­trum Trigger X totaalaan­pak bieden”

  In het bedrijvencentrum Grupo aan de Gentse Steenweg in Lokeren huizen sportmedisch centrum Total Performance Partner (ToPP) en fitnesszaak Trigger X voortaan onder hetzelfde dak. “Van een profvoetballer of triatleet tot iemand die gewoon gezond en in beweging wil blijven. Iedereen kan bij ons terecht”, zeggen Dieter Van Dooren van Trigger X en Jan Van Damme van ToPP, die ook aan de slag is als hoofdkinesist bij voetbalclub Royal Antwerp FC.
  Lokeren
 2. Jongeman (21) crasht met BMW na achtervolging van 70 kilometer en pleegt vluchtmisdrijf: dader gevat dankzij speurhond en helikopter

  Jongeman (21) crasht met BMW na achtervol­ging van 70 kilometer en pleegt vluchtmis­drijf: dader gevat dankzij speurhond en helikopter

  Tijdens een achtervolging is in de nacht van donderdag op vrijdag in het Nederlandse Goes een 21-jarige bestuurder gecrasht met een BMW die eerder werd gestolen in Lokeren, zo’n 70 kilometer verderop. De chauffeur probeerde het na het ongeval te vluchten, maar werd met behulp van een helikopter en speurhond alsnog gevat door de Nederlands politie. De man werd aangehouden en zit in een Nederlandse cel.
  Lokeren
 3. Bekende cafébaas Julien ‘Luigi’s’ Van Zele (73) overleden: “Een levensgenieter, die ook altijd klaar stond om vrienden te helpen”
  PREMIUM

  Bekende cafébaas Julien ‘Luigi’s’ Van Zele (73) overleden: “Een levensge­nie­ter, die ook altijd klaar stond om vrienden te helpen”

  De Lokerse horecawereld verliest één van zijn meest kleurrijke figuren. Julien Van Zele (73) van het bekende café Luigi’s op het Stationsplein is woensdagavond overleden. Volgens bepaalde bronnen gaat het om een ongelukkige val van een trap, maar het parket voert nog een onderzoek naar de precieze omstandigheden. Zijn onafscheidelijke zwarte hoed en voorliefde voor Cadillac-wagens typeerden de flamboyante levensstijl van de cafébaas. Portret van een rebel die zijn jongensdroom uit Amerikaanse films waarmaakte.
  Lokeren