Erik Van Landeghem wist vier tickets te bemachtigen.
Volledig scherm
Erik Van Landeghem wist vier tickets te bemachtigen. © Yannick De Spiegeleir

Fans Lokeren–Temse lopen storm voor tickets bekerwedstrijd

Mogen er straks 2.375 fans binnen in het Daknamstadion? De kogel is nog niet door de kerk. De diehardfans van Lokeren-Temse nemen het zeker voor het onzekere en schoven donderdagnamiddag al aan voor de verkoop van de eerste 400 tickets. Op iets meer dan een uur tijd waren alle tickets de deur uit.

 1. 
Stickeractie met Zeelse struikrover Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelroute”
  Zele

  Sticker­ac­tie met Zeelse struikro­ver Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelrou­te”

  In de Zeelse handelszaken kan je vanaf maandag 19 oktober zeven weken lang stickers verzamelen van de Zeelse legende Jan Praet. De actie van het Zeelse gemeentebestuur moet het winkelhieren nog meer op de kaart zetten. “In totaal kan je 35 stickers verzamelen en heb je tot 7 december de tijd om de stickerschatkaart te vervolledigen”, zegt schepen van Lokale Economie Jos Withofs (CD&V).
 2. 
Fans Lokeren-Temse dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoetbal: “Transfer naar Waasland-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”
  PREMIUM
  Lokeren

  Fans Lokeren-Tem­se dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoet­bal: “Transfer naar Waas­land-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”

  In een interview met onze krant zet clubicoon Killian Overmeire de deur op een kier voor een terugkeer naar het Daknamstadion. Door een transfer naar de aartsrivalen van Waasland-Beveren te weigeren heeft het clubicoon zichzelf nog onsterfelijker gemaakt bij de fans van Lokeren-Temse. “Jammer dat zijn profcarrière op deze manier eindigt, maar het bestuur mag niet twijfelen. Daknam is Killian zijn tweede thuis”, klinkt het.
 1. Verplegend personeel mid-care AZL vanaf maandag op andere diensten aan de slag: “Niet zeker of we nog terugkeren naar dienst”
  Lokeren

  Verplegend personeel mid-care AZL vanaf maandag op andere diensten aan de slag: “Niet zeker of we nog terugkeren naar dienst”

  Door het stijgend aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten heeft de ziekenhuisdirectie beslist om het verplegend personeel van de dienst mid-care en interne geneeskunde van het AZL vanaf maandag aan de slag te zetten op andere diensten in het AZL en het AZ Nikolaas. “Wij kregen echter ook te horen dat de kans klein is dat onze mensen nog terugkeren door de geplande reorganisatie”, zegt dokter Ann Goeminne.
 2. 
“Bied leerkrachten een luisterend oor in plaats van hen door te lichten”: Directeur Atheneum Lokeren schrijft open brief aan onderwijsminister Weyts
  Lokeren

  “Bied leerkrach­ten een luisterend oor in plaats van hen door te lichten”: Directeur Atheneum Lokeren schrijft open brief aan onderwijs­mi­nis­ter Weyts

  Schrap de schoolinspecties dit jaar en vervang ze door gesprekken met leerkrachten die op de proef worden gesteld door de coronacrisis. Dat stelt directeur Sven Geenens van het GO! Atheneum Lokeren voor aan Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) in een open brief die al meer dan duizend keer werd gedeeld op sociale media. “Leraren hebben in deze tijden nood aan waardering en niet aan extra stress”, meent Geenens.