De Molenstraat werd vrijdag hermetisch afgesloten voor de reconstructie van de moord op Martine De Letter.
Volledig scherm
PREMIUM
De Molenstraat werd vrijdag hermetisch afgesloten voor de reconstructie van de moord op Martine De Letter. © Geert De Rycke

Ex-vriend toont hoe hij juf Martine om het leven bracht: “Hij had veel tijd om na te denken, maar moordde toch opnieuw”

Lokeren/OudenaardeIn de Molenstraat in Lokeren is vrijdag een reconstructie gehouden van de moord op Martine De Letter (55). Ze werd op 5 december om het leven gebracht door haar ex-vriend Neil M., nadat die eerst ook al zijn eigen zoon Luke (26) doodde. Omdat de man verschillende versies van zijn verklaring gaf, werd in de flat een wedersamenstelling gehouden.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.