Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Geert De Rycke

Dronken feestganger blijft nachtje in cel

LokerenDe zesde feestnacht van de Lokerse Feestweek verliep vrij rustig.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Lokerse basisschool Veertjesplein pioniert met valveilige speelplaats: “Geschaafde knieën en armen zijn verleden tijd hier”
  Lokeren

  Lokerse basis­school Veertjes­plein pioniert met valveilige speel­plaats: “Geschaafde knieën en armen zijn verleden tijd hier”

  De leerlingen van basisschool Veertjesplein in de Lokerse Heirbrugwijk kunnen voortaan zorgeloos ravotten. De stenen tegels op hun oude speelplaats maakten plaats voor een rubberen ondergrond gemaakt uit gerecycleerde autobanden en sportschoenen. “Dit is de eerste speelplaats in zijn soort in ons land”, zegt een trotse directeur Anja Roegiers.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.