Eén van de originele vacatures waarmee het Atheneum leerkrachten wist aan te trekken. Hier werd zelfs de bekende commissaire Maigret ingezet.
Volledig scherm
Eén van de originele vacatures waarmee het Atheneum leerkrachten wist aan te trekken. Hier werd zelfs de bekende commissaire Maigret ingezet. © RV

Deze Lokerse school vond wél 12 nieuwe leerkrachten: “Stof je vacatures eens af. En denk aan pizza!”

LokerenHet Vlaamse onderwijs kampt dan wel met een acuut tekort aan leerkrachten, maar een uitzondering blijkt het GO! Atheneum Lokeren te zijn. Nochtans hadden ze daar eind juni nog twaalf vacatures openstaan, onder meer voor knelpuntvakken zoals Frans en Wiskunde. Dat het korps op 1 september wél voltallig was, is echter geen toeval. Met dank aan een bekende speurder. En... pizza.

  1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
    Spaargids.be

    Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

    Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.