Een beeld van de voormalige kiosk op de Markt van Lokeren.
Volledig scherm
Een beeld van de voormalige kiosk op de Markt van Lokeren. © Oude foto's van Lokeren en omstreken

De Tovertuin stippelt nostalgische fotozoektocht uit

LokerenIn samenwerking met de populaire Facebookgroep ‘Oude foto’s van Lokeren en omstreken’ heeft GO!-basisschool de Tovertuin een nostalgische fotozoektocht uitgestippeld. Deelnemen is mogelijk vanaf zaterdag 4 december tot het einde van dit jaar.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Bernard en Connie van Bistro Vienna plannen totale make-over van restaurant: “Moeilijke zoektocht naar personeel gaf finale duw in de rug”
  Lokeren

  Bernard en Connie van Bistro Vienna plannen totale make-over van restaurant: “Moeilijke zoektocht naar personeel gaf finale duw in de rug”

  Al ruim 15 jaar staan Bernard Van Den Driessche en Connie Eeckman aan het roer van Bistro Vienna op het Stationsplein. De impact van de coronacrisis en de steeds moeilijkere zoektocht naar personeel overtuigde hen om straks een nieuwe weg in te slaan met hun zaak. “In het voorjaar gaan we de zaak verbouwen tot een intiemere setting waar beleving centraal staat”, zegt het horecakoppel.