Cremerie François stelt haar ijswagen op aan Tuincentrum Interflower.
Volledig scherm
Cremerie François stelt haar ijswagen op aan Tuincentrum Interflower. © Yannick De Spiegeleir

Cremerie François stelt ijsjeswagen op aan Interflower

Lokeren/Sint-NiklaasZin in een heerlijk ijsje? Vanaf zondag 11 april kan je op de parking van Tuincentrum Interflower terecht aan de oldtimerwagen van cremerie François uit Sint-Niklaas.

 1. “Deponeer je frituurolie in rode OlioBox en help de natuur een handje”: recyclagebedrijf Quatra sponsort uitbreiding Daknamse meersen
  Lokeren

  “Deponeer je frituur­olie in rode OlioBox en help de natuur een handje”: recyclage­be­drijf Quatra sponsort uitbrei­ding Daknamse meersen

  Sinds enkele maanden kunnen Lokeraars hun gebruikte frituurolie kwijt in de rode OlioBoxen van Quatra. Het Lokerse bedrijf sloot een samenwerking af met afvalintercommunale IDM voor het pilootproject. “Per volle box schenken we 8 m² nieuwe natuur aan natuurgebied de Daknamse meersen”, zegt Pol Van Pollaert, commercieel directeur van Quatra.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar