Frederik Rogiers, Victor Stans, Geert Van de Velde en cultuurschepen Marina Van Hoorick bij de wand met de foto's van Geert Van de Velde in het Cultureel Centrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Frederik Rogiers, Victor Stans, Geert Van de Velde en cultuurschepen Marina Van Hoorick bij de wand met de foto's van Geert Van de Velde in het Cultureel Centrum. © Yannick De Spiegeleir

Concertfotograaf Geert Van de Velde opent eerste tentoonstelling in Cultuurcentrum Lokeren: “Fred Durst (Limp Bizkit) stuurde me ooit persoonlijke felicitaties”

LokerenDe knepen van het vak leerde hij op de Lokerse Feesten, maar ook op Werchter en Pukkelpop fotografeerde Geert Van de Velde al wereldsterren zoals Nick Cave, Coldplay en Billie Eilish. Een selectie van zijn mooiste concertfoto’s is vanaf dit weekend te bewonderen in de foyer en aan de gevel van het Cultuurcentrum Lokeren.

  1. “In die ene seconde gebeurt het”: 40 jaar concertfotografie van Gie Knaeps in één expo in De Sportstek
    Stekene

    “In die ene seconde gebeurt het”: 40 jaar concertfo­to­gra­fie van Gie Knaeps in één expo in De Sportstek

    Vier decennia lang fotografeerde hij alles wat bewoog op Belgische en Nederlandse podia. Hij was de langst dienende concertfotograaf bij Humo en zijn foto’s van wereldsterren zijn in het collectief geheugen geslopen. In De Sportstek in Stekene is er nog tot 10 oktober een overzichtstentoonstelling van het bijzondere werk van Gie Knaeps (68), in het kader van het cultureel festival PPPUSH-IT.