Ben, Valentijn, Bart en Cédric zijn de initiatiefnemers achter de eerste Escape Room in Lokeren.
Volledig scherm
Ben, Valentijn, Bart en Cédric zijn de initiatiefnemers achter de eerste Escape Room in Lokeren. © Yannick De Spiegeleir

Collabyrinth is eerste escape room in Durmestad: “Malafide luchtvaartpraktijken als rode draad”

Op de hoek van de Pieter Tackstraat en de Heilig Hartlaan heeft donderdagavond de eerste Escape Room van Lokeren de deuren geopend: Collabyrinth. Deelnemers moeten als infiltrant de confrontatie aangaan met een malafide luchtvaartmaatschappij.

0 reacties

 1. Spoeddienst AZ Lokeren sluit op 1 januari 2022: “Ambulancedienst blijft, maar vervoert patiënten naar andere ziekenhuizen”
  Lokeren

  Spoed­dienst AZ Lokeren sluit op 1 januari 2022: “Ambulance­dienst blijft, maar vervoert patiënten naar andere ziekenhui­zen”

  Er is meer duidelijkheid over de toekomstige invulling van de spoeddienst op de campus van AZ Lokeren. Vanaf 1 januari 2022 zal een medische hulppost bemand worden tussen 8 uur ’s ochtends en 20 uur ’s avonds en in het weekend tussen dezelfde uren door huisartsen. “De PIT-ambulancedienst blijft in Lokeren, maar zal patiënten niet meer vervoeren naar het AZ Lokeren, maar naar andere ziekenhuizen.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Waar bekend Vlaanderen graag de benen onder tafel schoof: restaurant De Klare Hemel serveert eind dit jaar ‘laatste avondmaal’
  PREMIUM
  Lokeren

  Waar bekend Vlaanderen graag de benen onder tafel schoof: restaurant De Klare Hemel serveert eind dit jaar ‘laatste avondmaal’

  Na de eerdere stopzetting van café Donkere Wolk verliest de Torenstraat in Lokeren eind dit jaar ook haar tweede horecamonument. Freddy Calcoen (70) en dochter Sanne (37) trekken na 27 jaar de stekker uit restaurant De Klare Hemel. Naast de eigenzinnige Franse keuken met oosterse invloeden verdwijnt straks ook de legendarische muur met handtekeningen van bekende tafelgasten. “Wijlen Johny Voners, Xavier uit FC De Kampioenen, heeft ons ooit zelfs een brief geschreven.”