Carsten Nimmegeers en zijn mama Ellen Witgeers met de jeugdboeken 'Het Huis is kapot' en 'Droeve Rozie, blije Rozie'.
Volledig scherm
Carsten Nimmegeers en zijn mama Ellen Witgeers met de jeugdboeken 'Het Huis is kapot' en 'Droeve Rozie, blije Rozie'. © Yannick De Spiegeleir

Carsten (7) debuteert als auteur met boekje ‘Het huis is kapot’: “Opbrengst schenk ik aan natuurvereniging”

Je bent nooit te jong om je talenten te gebruiken. Met die gedachte in het achterhoofd publiceert Carsten Nimmegeers (7) uit Lokeren zijn eerste kinderboek ‘Het huis is kapot’. “Door de vlotte verkoop zijn we intussen al toe aan een tweede druk”, zegt zijn fiere mama Ellen Witgeers.

0 reacties

  1. Denk jij ook altijd een stapje verder dan morgen? Dan is een job bij Brady zeker iets voor jou

    Denk jij ook altijd een stapje verder dan morgen? Dan is een job bij Brady zeker iets voor jou

    Innovatie, dat is het sleutelwoord van Brady. En dat ze continu innoveren bewijst de groei van Zele’s grootste werkgever. “Om dat te blijven doen, zijn we op zoek naar uiteenlopende profielen om ons team te versterken”, zegt Managing Director Brett Wilms. “Zowel mensen voor het magazijn, arbeiders voor de productie, technische profielen als ingenieurs kunnen bij ons terecht. Als je maar verder kijkt dan je neus lang is.”
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!