Illustratiefoto (foto niet genomen in Lokeren)
Volledig scherm
Illustratiefoto (foto niet genomen in Lokeren) © Photo News

Camera’s monitoren verkeersstromen in centrum Lokeren

LokerenOp sociale media doken dinsdag en woensdag verschillende vragen op over camera’s die werden opgesteld in het stadscentrum. “Het gaat om een mobiliteitsstudie die wordt uitgevoerd door een studiebureau”, reageert de stad.

  1. Kinesist van voetbalclub Antwerp Jan Van Damme (46) verhuist sportmedisch centrum ToPP naar Gentse Steenweg: “Samen met fitnesscentrum Trigger X totaalaanpak bieden”

    Kinesist van voetbal­club Antwerp Jan Van Damme (46) verhuist sportme­disch centrum ToPP naar Gentse Steenweg: “Samen met fitnesscen­trum Trigger X totaalaan­pak bieden”

    In het bedrijvencentrum Grupo aan de Gentse Steenweg in Lokeren huizen sportmedisch centrum Total Performance Partner (ToPP) en fitnesszaak Trigger X voortaan onder hetzelfde dak. “Van een profvoetballer of triatleet tot iemand die gewoon gezond en in beweging wil blijven. Iedereen kan bij ons terecht”, zeggen Dieter Van Dooren van Trigger X en Jan Van Damme van ToPP, die ook aan de slag is als hoofdkinesist bij voetbalclub Royal Antwerp FC.
    Lokeren