De brandweermannen gingen de cheque persoonlijk afgeven.
Volledig scherm
De brandweermannen gingen de cheque persoonlijk afgeven. © rv

Brandweer Lokeren overhandigt cheque van 14.916 euro aan schooltje in Chaudfontaine

LokerenDe Lokerse brandweerlieden toonden zich afgelopen vrijdag van hun warmste kant. In het Waalse Chaudfontaine overhandigden ze een cheque van bijna 15.000 euro aan een schooltje dat getroffen werd door de waterellende van afgelopen zomer.

 1. Opnieuw kindjes slachtoffer van insecten in Lokerse parken: na de eikenprocessierups zijn nu wespen boosdoener
  Lokeren

  Opnieuw kindjes slachtof­fer van insecten in Lokerse parken: na de eikenpro­ces­sie­rups zijn nu wespen boosdoener

  Een wandeling in de bossen van Lokeren is blijkbaar niet zonder risico. Maandag moesten vier kleuters en een juf naar het ziekenhuis worden afgevoerd nadat ze plots hevig reageerden op ‘insectenbeten’. Onderzoek wees intussen uit dat het om restanten ging van de eikenprocessierups. Vandaag werden opnieuw kinderen belaagd, dit keer door de Europese hoornaar, een wespensoort.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.