De leerlingen van Spoele vierden de Dag van de Jeugdbeweging in hun uniform.
Volledig scherm
De leerlingen van Spoele vierden de Dag van de Jeugdbeweging in hun uniform. © rv


Leerlingen Spoele vieren dag van de jeugdbeweging in uniform

Ook op de Stedelijke Basisschool Spoele ging dit jaar de Dag van de jeugdbeweging niet onopgemerkt voorbij. Heel wat leerlingen kwamen in hun uniform naar school.

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Zelfstandig zwemcoach moet 10.000 euro aan steunmaatregelen terugbetalen omdat ze niet over eigen leslokaal beschikt: “Onbegrijpelijk, ik huur al 15 jaar banen in het zwembad af voor mijn lessen”
  PREMIUM
  Wachtebeke

  Zelfstan­dig zwemcoach moet 10.000 euro aan steunmaat­re­ge­len terugbeta­len omdat ze niet over eigen leslokaal beschikt: “Onbegrij­pe­lijk, ik huur al 15 jaar banen in het zwembad af voor mijn lessen”

  Zelfstandig zwemcoach Maria-Solange Mesot – bekend van zwemschool ‘Marisol Aquaspirit’ en door haar 220 leerlingen beter bekend als juf Marisol – moet 10.000 euro aan steunmaatregelen terugbetalen aan het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio). Volgens Vlaio heeft Marisol de steunmaatregelen onterecht gekregen, omdat ze niet over een eigen leslokaal beschikt. Ze gebruikt al meer dan 15 jaar het zwembad van Puyenbroeck als vaste uitvalsbasis. Marisol begrijpt er niks van. “Ik heb meer dan 100 leerlingen per week, waar anders dan in een zwembad zou ik die moeten leren zwemmen?”
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"