Killian Overmeire groet de fans van Sporting Lokeren na de laatste match van de club vorig jaar tegen Beerschot.
Volledig scherm
PREMIUM
Killian Overmeire groet de fans van Sporting Lokeren na de laatste match van de club vorig jaar tegen Beerschot. © Photo News


Fans Lokeren-Temse dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoetbal: “Transfer naar Waasland-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”

LokerenIn een interview met onze krant zet clubicoon Killian Overmeire de deur op een kier voor een terugkeer naar het Daknamstadion. Door een transfer naar de aartsrivalen van Waasland-Beveren te weigeren heeft het clubicoon zichzelf nog onsterfelijker gemaakt bij de fans van Lokeren-Temse. “Jammer dat zijn profcarrière op deze manier eindigt, maar het bestuur mag niet twijfelen. Daknam is Killian zijn tweede thuis”, klinkt het.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Gemeente Moerbeke opent binnenkort een babytheek: “Oproep om babyspullen te doneren en vrijwilligers die willen helpen”
  Moerbeke/Lokeren

  Gemeente Moerbeke opent binnenkort een babytheek: “Oproep om babyspul­len te doneren en vrijwilli­gers die willen helpen”

  De gemeente Moerbeke opent in samenwerking met Het Huis van het Kind rond de jaarwisseling een babytheek. De babytheek wordt een uitleendienst voor babyspullen die ouders gebruiken in de eerste 12 maanden na de geboorte. Burgemeester Robby De Caluwé (Open Vld): “We doen een warme oproep aan mensen om babyspullen in te zamelen en vrijwilligers bijeen te brengen voor het initiatief.”
 1. Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!
  Play

  Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!

 2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol