Bernard Van Den Driessche en Connie Eeckman van Bistro Vienna delen hun favoriete afhaaltips.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernard Van Den Driessche en Connie Eeckman van Bistro Vienna delen hun favoriete afhaaltips. © Yannick De Spiegeleir


Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaaladresjes: “Steun je lievelingsrestaurant in deze moeilijke tijden”

WaaslandNu restaurants en brasseries verplicht moeten sluiten, zijn ze aangewezen op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Om onze lezers wegwijs te maken door het grote aanbod vroegen we Bernard Van Den Driessche, chef van Bistro Vienna in Lokeren, naar zijn aanraders in de regio. “Sowieso roep ik iedereen op om zijn of haar lievelingsrestaurant te steunen in deze moeilijke tijden. Onze sector kan het gebruiken.”

 1. Je zaak digitaal op de kaart zetten? Oud-voorzitter Lokerse Feesten helpt ondernemers beter online gevonden te worden
  PREMIUM
  Lokeren

  Je zaak digitaal op de kaart zetten? Oud-voorzitter Lokerse Feesten helpt onderne­mers beter online gevonden te worden

  Een hogere online zichtbaarheid halen en verkopen via het wereldwijde web winnen — zeker sinds de start van de coronacrisis — alsmaar aan belang. “Momenteel bespelen vooral onze buurlanden onze Belgische online markt. Er is dus nog veel potentieel voor de Vlaamse bedrijven”, zegt Lokeraar Luc Bonnaerens. Om zoveel mogelijk ondernemers te helpen, lanceert hij Marketingkompas: een platform waarin hij je praktisch en heel concreet de weg wijst op Google, sociale media, je website en e-mailmarketing. Het doel? Bedrijven helpen om beter en meer te verkopen.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt