Bashir Abdi, wereldrecordhouder op de 20 km op de piste, zal de livestream van het BK 10 km op de weg in Lokeren van commentaar voorzien.
Volledig scherm
Bashir Abdi, wereldrecordhouder op de 20 km op de piste, zal de livestream van het BK 10 km op de weg in Lokeren van commentaar voorzien. © BELGA


AVLO maakt zich op voor coronaproof Streetrace: Bashir Abdi commentator tijdens livestream BK 10km

Na uitstel door het coronavirus deze zomer verwelkomt de Lokerse atletiekvereniging Avlo op zondag 11 oktober meer dan 1.200 deelnemers voor een coronaproof editie van de Optiek Sonck Streetrace.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Van een waterparcours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermonde en het Waasland
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van een waterpar­cours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermon­de en het Waasland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een Wibit-waterparcours in Beveren tot shoppen met bubbels in Dendermonde: op deze 6 locaties in Waasland en Dendermonde geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de Klant.