Björn Rzoska (Groen): “Salariswagens vervangen door mobiliteitsbudget getuigt van politieke moed”

Ruilt Björn Rzoska (45) zijn rol als Groen-fractieleider in het Vlaams halfrond straks in voor een ministerpost? Groen heeft de wind in de zeilen. Maar de Lokeraar laat zich niet opwinden door de gunstige peilingen. “Of het nu vanuit de meerderheid of oppositie is: ik blijf ijveren voor een betere mobiliteit.”

10 reacties

 • Georget PAPPENS GEORGET

  2 jaar geleden
  Het is toch vrij simpel... Een loonopslag ... Er moet RSZ op betaald worden plus BV voor de werknemer op de koop toe. Een bedrijfswagen in leasing is volledig aftrekbaar. Eerste jaar een wagen Derde jaar een tankkaart...
 • jef maes

  2 jaar geleden
  Vlaanderen heeft veel files maar de haven van Antwerpen is 20x groter geworden, onze wegen puilen uit van de vrachtwagens ... kilometers files van stilstaande vrachtwagens ... daar hoor je groen nooit over ... het gaat altijd over de ''bedrijfswagens'' ... het is voor groen ''de drogreden'' bij uitstek voor hun strooptocht ... om hun business-model in stand te houden van stemmen ''kopen'' met het belastinggeld en het zweet van de middenklasse ... groen = zuiver communisme
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Dat zou voor mij destijds ook het geval zijn geweest Pierre De Man. 2 1/2 uur met de trein voor 50 km door tweemaal te moeten overstappen en telkens 45 minuten te moeten wachten op de verbinding .... met de wagen 45 minuten.
 • Fred Fred

  2 jaar geleden
  Beetje jaloers,James Vroman? Weet je, doe een job als ik, met alle druk en stress van het management en CEO, en pak ook een wagen. Jij hebt dat wschl niet omdat je op dit forum berichten kunt liggen tokkelen.
 • james vroman

  2 jaar geleden
  moed ? gewoon afnemen dat ze hun plan trekken zoals iedereen !