Uitbaatster Anne Rijckaerts van Shop&Go aan de Zelebaan in Lokeren en Liliane Goor van de Nationale Loterij, met de cheque van 1,8 miljoen euro voor de anonieme winnaar.
Volledig scherm
Uitbaatster Anne Rijckaerts van Shop&Go aan de Zelebaan in Lokeren en Liliane Goor van de Nationale Loterij, met de cheque van 1,8 miljoen euro voor de anonieme winnaar. © RV

Bestuurder nadat hij 1,8 miljoen euro wint in tankstation: “Wat ik met het geld ga doen? Opnieuw meespelen met de Lotto natuurlijk”

LokerenZes juiste cijfers en het juiste sterrenbeeld, daarmee heeft een man eerder deze maand de Joker+-jackpot van 1,8 miljoen euro gewonnen. Hij kocht zijn ticket bij Anne Rijckaerts, uitbaatster van Shop&Go in het Q8-tankstation aan de Zelebaan in Lokeren. 

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.