Hoedhaar heeft al een mooie speeltuin straks komt daar nog een voetbalplein bij met een sociale invulling.
Volledig scherm
Hoedhaar heeft al een mooie speeltuin straks komt daar nog een voetbalplein bij met een sociale invulling. © Yannick De Spiegeleir

Belgische Voetbalbond en stad leggen nieuw terrein aan in Hoedhaarwijk: “Voetbal als sociaal bindmiddel”

LokerenDe Koninklijke Belgische Voetbalbond en Stad Lokeren bundelen de krachten voor de aanleg van een ‘Belgian Red Court’ in de Hoedhaarwijk: een voetbalpleintje voor de jeugd in de buurt. In de nieuwe stadswijk openen de komende jaren ook een nieuwe brandweerkazerne, kinderopvanginitiatief en woningen voor mensen met een verstandelijke beperking.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo