Schepen Marjoleine de Ridder en directrice Dorine Van Avermaet op de gloednieuwe speelplaats die binnenkort ook dienst zal doen als speelplein voor de hele buurt.
Volledig scherm
Schepen Marjoleine de Ridder en directrice Dorine Van Avermaet op de gloednieuwe speelplaats die binnenkort ook dienst zal doen als speelplein voor de hele buurt. © Kristof Pieters

Basisschool Bengel stelt speelplaats open voor buurt: “Met zulke projecten kunnen we onze stad leefbaar houden”

LokerenDe basisschool Bengel aan de Zelebaan in Lokeren gaat als eerste school haar speelplaats openstellen voor de buurt. In ruil krijgt de school subsidies om speeltoestellen te plaatsen en het terrein herin te richten. “Een aanwinst dus voor zowel onze school als de hele buurt”, zegt directrice Dorine Van Avermaet tevreden.

  1. Uitslaande brand bij afvalverwerker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgenomen”
    Lokeren

    Uitslaande brand bij afvalver­wer­ker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgeno­men”

    Er heeft woensdagochtend een hevige brand gewoed bij het afvalverwerkingsbedrijf Condebo aan de Waaslandlaan in Lokeren. Een zware tegenslag voor de familie Wulteputte die pas anderhalve maand geleden het bedrijf hebben overgenomen. De oorzaak is vermoedelijk zelfontbranding van het opgeslagen afval. “De activiteiten komen wel niet in het gedrang”, benadrukt Evelien Wulteputte.