Kenneth en Eddy Van Damme schenken de boterkoeken aan de medewerkers van het vaccinatiecentrum
Volledig scherm
Kenneth en Eddy Van Damme schenken de boterkoeken aan de medewerkers van het vaccinatiecentrum © Yannick De Spiegeleir

Bakkerij Eddy en Viviane trakteert team vaccinatiecentrum

LokerenIn het vaccinatiecentrum in het Daknamstadion werden dit weekend ook uitzonderlijk coronavaccins gegeven. Om hen te bedanken voor hun inzet voor de gemeenschap schonken bakker Eddy Van Damme en zijn zoon Kenneth boterkoeken aan de medewerkers en vrijwilligers van het centrum.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.