Kenneth en Eddy Van Damme schenken de boterkoeken aan de medewerkers van het vaccinatiecentrum
Volledig scherm
Kenneth en Eddy Van Damme schenken de boterkoeken aan de medewerkers van het vaccinatiecentrum © Yannick De Spiegeleir

Bakkerij Eddy en Viviane trakteert team vaccinatiecentrum

LokerenIn het vaccinatiecentrum in het Daknamstadion werden dit weekend ook uitzonderlijk coronavaccins gegeven. Om hen te bedanken voor hun inzet voor de gemeenschap schonken bakker Eddy Van Damme en zijn zoon Kenneth boterkoeken aan de medewerkers en vrijwilligers van het centrum.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vier vrienden doen mee aan Baltic Sea Rally en rijden 9.000 kilometer voor het goede doel: “Dit wordt geen gewoon autoritje”
  Zele/Waasmunster

  Vier vrienden doen mee aan Baltic Sea Rally en rijden 9.000 kilometer voor het goede doel: “Dit wordt geen gewoon autoritje”

  Een tocht van 9.000 kilometer, dat is wat vier vrienden tussen 18 februari en 7 maart zullen afleggen met twee voertuigen die al een pak kilometers op de teller hebben. De rit doen ze overigens niet zomaar, de opbrengst ervan gaat naar twee goede doelen uit Zele en Waasmunster. “In totaal doorkruisen we tien landen om op onze bestemming te geraken", zegt Tom Van Hecke uit Zele.