Volledig scherm
© Kristof Pieters

Auto over de kop na aanrijding met vrachtwagen op E17

Op de E17 in Lokeren is dinsdagnamiddag omstreeks 15.30 uur een auto over de kop gegaan na een aanrijding met een vrachtwagen.

 1. Verplegend personeel mid-care AZL vanaf maandag op andere diensten aan de slag: “Niet zeker of we nog terugkeren naar dienst”
  Lokeren

  Verplegend personeel mid-care AZL vanaf maandag op andere diensten aan de slag: “Niet zeker of we nog terugkeren naar dienst”

  Door het stijgend aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten heeft de ziekenhuisdirectie beslist om het verplegend personeel van de dienst mid-care en interne geneeskunde van het AZL vanaf maandag aan de slag te zetten op andere diensten in het AZL en het AZ Nikolaas. “Wij kregen echter ook te horen dat de kans klein is dat onze mensen nog terugkeren door de geplande reorganisatie”, zegt dokter Ann Goeminne.
 2. 
Eerst vrijwilliger op spoed, nu keert Juf Thea (63) terug uit pensioen om school uit de nood te helpen: “Geen schrik voor corona als ik mondmasker op heb”
  PREMIUM
  Lokeren/Hansbeke

  Eerst vrijwilli­ger op spoed, nu keert Juf Thea (63) terug uit pensioen om school uit de nood te helpen: “Geen schrik voor corona als ik mondmasker op heb”

  Stilzitten staat niet in het woordenboek van Thea Walgraeve (63) uit Hansbeke. Twee jaar na haar afscheid keert ze tijdelijk terug uit pensioen om haar voormalige school De Springplank in Lokeren uit de nood te helpen na een vruchteloze zoektocht naar een vervangingsleerkracht. De voorbije maanden sprong ze ook al bij als vrijwilliger op de spoeddienst van AZ Maria Middelares in Gent. “Corona boezemt me geen angst in. Thuis zitten, is niks voor mij”, zegt de bezige bij.