De atletieksite aan de Sportlaan: AVLO heeft ambitieuze toekomstplannen. (foto van voor corona)
Volledig scherm
De atletieksite aan de Sportlaan: AVLO heeft ambitieuze toekomstplannen. (foto van voor corona) © Yannick De Spiegeleir

Atletiekvereniging AVLO onthult ambitieuze toekomstplannen: “Zomerbar op vernieuwd terras en nieuwbouw op komst”

LokerenUitgerekend in het coronajaar 2020 blies AVLO vijftig kaarsjes uit. Ondanks de moeilijke tijden voor het sociale leven blijft de Lokerse atletiekvereniging niet bij de pakken neerzitten. De kantine krijgt in de nabije toekomst een nieuwe vergaderzaal en sanitair blok en deze zomer vormt de site aan de Sportlaan het decor voor een gezellige zomerbar.

 1. Stijn Vreven na gemiste start op play-offkoers met Slovaakse eersteklasser AS Trençin: “Niet zomaar een buitenlands avontuur”
  Voetbal

  Stijn Vreven na gemiste start op play-off­koers met Slovaakse eersteklas­ser AS Trençin: “Niet zomaar een buiten­lands avontuur”

  Stijn Vreven werd in oktober 2019 ontslagen bij Beerschot en zes maanden later zat hij op de eerste rij toen Sporting Lokeren in volle coronacrisis failliet ging. Maar veel tijd om te piekeren had de 47-jarige Hasselaar niet. De Slovaakse eersteklasser AS Trençin bood al snel een nieuwe uitdaging en na een moeilijke start, kreeg de coach zijn ploeg intussen helemaal op de rails.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg