Lise Van Hecke had geen schijn van een kans na een dubbele aanrijding op de E17 in Waasmunster
Volledig scherm
PREMIUM
Lise Van Hecke had geen schijn van een kans na een dubbele aanrijding op de E17 in Waasmunster © pkm/rv

“Altijd vrolijk en altijd vriendelijk”: familie en vrienden zwaar aangeslagen na plotse dood van Lise (22) na verkeersongeval op E17

Lokeren/Waasmunster/GentLise Van Hecke (22) was op weg om een vriendin uit de nood te helpen, toen ze deze ochtend na een dubbele aanrijding op de E17 in Waasmunster met haar auto te pletter sloeg tegen de vangrail. De jonge hockeyspeelster uit Lokeren was op slag dood. “Haar dood laat een grote leegte achter”, reageren haar familie en vrienden. Een portret van een vrouw die graag leefde.

 1. Lokeraar Chris graaft eeuwenoude pauselijke zegels op in Westhoek: “Schenk ze graag weg aan een museum”
  PREMIUM
  Lokeren/Mesen

  Lokeraar Chris graaft eeuwenoude pauselijke zegels op in Westhoek: “Schenk ze graag weg aan een museum”

  Amateurarcheoloog Chris Schalckens heeft in de Westhoek twee eeuwenoude pauselijke zegels opgegraven. Huisarts en geschiedenisliefhebber Patrick De Pourcq onthulde via doorgedreven opzoekingswerk de uitzonderlijke historische waarde van de vondsten. “Door ze aan een museum te schenken hoop ik dat ze straks hun weg vinden naar het grote publiek”, zegt Schalckens.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.