Tijdens de gemeenteraad voerden de leden van buurtcomité Leefbaar Everslaar protest.
Volledig scherm
Tijdens de gemeenteraad voerden de leden van buurtcomité Leefbaar Everslaar protest. © Yannick De Spiegeleir

Actiecomité Leefbaar Everslaar zet gemeenteraad op stelten: “Nieuwe Straat ongeschikt voor ontsluiting bedrijventerrein”

Het ging er maandagavond rumoerig aan toe op de gemeenteraad in Lokeren. Het buurtcomité Leefbaar Everslaar voerde actie door het stadhuis vol te hangen met affiches en luid te protesteren tijdens het debat over de wegenaanleg van de toekomstige industriezone E17/4. “Zo lang de stad geen structurele maatregelen neemt om het industrieverkeer uit onze woonstraten te bannen, blijven we actie voeren”, klinkt het.

1 reactie

 • Erwin Fiers

  3 jaar geleden
  Lokeren is zijn gezellig karakter allang kwijt.Verkavelingen aan de lopende band etc.In Buggenhout(Buggenhoutbos)Moerbeke-Waas(Heidebos),Stropersbos(Stekene,St.Gilliswaas),Kloosterbos(Wachtebeke) hebben een beter groenbeleid. na WO2 zijn de mensen zich meer en meer gaan nestelen in bosgebied.Mooi voorbeeld hiervan is Waasmunster.De E17 loopt daar dwars door en de rijke stinkerds hebben daar ook villa's mogen bouwen tot er bijna niks meer over is.En daar wonen zelf groenen in.Hypocrisie ten top.
 1. Treinverkeer voor tweede dag op rij tijdlang stilgelegd door brandjes aan spoor: “Combinatie van slijpwerken en droogte”
  Sint-Niklaas/Regio

  Treinver­keer voor tweede dag op rij tijdlang stilgelegd door brandjes aan spoor: “Combinatie van slijpwer­ken en droogte”

  Het treinverkeer tussen Antwerpen en Gent lag donderdagochtend voor de tweede dag op rij een tijdlang stil door een brand op de sporen. Dat zorgde voor heel wat problemen in de drukke ochtendspits. Volgens Infrabel gaat het om een combinatie van de droogte en slijpwerken die ‘s nachts worden uitgevoerd aan de sporen. Er worden de komende dagen extra maatregelen genomen.