In Daknam werden maar liefst vijf ooievaarsjongen geringd.
Volledig scherm
In Daknam werden maar liefst vijf ooievaarsjongen geringd. © Jean Finet

Acht ooievaarsjongen in Daknamse Meersen en Buylaers geringd

De afgelopen maanden zijn er acht ooievaarsjongen geringd in Lokeren: vijf in het nest in de Daknamse Meersen en drie in de Buylaers.

 1. Cokedealer schakelt ook vriendinnetjes in voor drugsverkoop: Mister Colombia krijgt 30 maanden cel, zijn liefjes een werkstraf
  Lokeren

  Cokedealer schakelt ook vriendinne­tjes in voor drugsver­koop: Mister Colombia krijgt 30 maanden cel, zijn liefjes een werkstraf

  Abdel T. (30) uit Lokeren, ook Mister Colombia genoemd, is door de Dendermondse rechter veroordeeld tot een celstraf van dertig maanden met probatievoorwaarden. Zijn twee vriendinnetjes, die hij inschakelde om drugs te dealen terwijl hij in de cel zat, komen er vanaf met een werkstraf. Ze leidden een luxeleventje met de forse winst die de handel in coke opbracht.
 2. Gemeente Moerbeke opent binnenkort een babytheek: “Oproep om babyspullen te doneren en vrijwilligers die willen helpen”
  Moerbeke/Lokeren

  Gemeente Moerbeke opent binnenkort een babytheek: “Oproep om babyspul­len te doneren en vrijwilli­gers die willen helpen”

  De gemeente Moerbeke opent in samenwerking met Het Huis van het Kind rond de jaarwisseling een babytheek. De babytheek wordt een uitleendienst voor babyspullen die ouders gebruiken in de eerste 12 maanden na de geboorte. Burgemeester Robby De Caluwé (Open Vld): “We doen een warme oproep aan mensen om babyspullen in te zamelen en vrijwilligers bijeen te brengen voor het initiatief.”
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona