Wij lijsten de acht leukste plekjes in de regio op waar je terecht kan voor het koude goud.
Volledig scherm
PREMIUM
Wij lijsten de acht leukste plekjes in de regio op waar je terecht kan voor het koude goud. © Photo News

Acht ijssalons om bij weg te smelten in onze regio

RegioNiks heerlijker dan een verfrissend ijsje op een stralende lentedag. Saffraanijs van eigen kweek of een bolletje vanille in één van de oudste ijssalons van het land? Er is voor ieder wat wils in onze regio. Wij lijsten de acht leukste plekjes in de regio Waasland en Dendermonde op waar je terecht kan voor het koude goud.

 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje

 2. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro