De tunnel wordt onder de sporen geschoven.
Volledig scherm
De tunnel wordt onder de sporen geschoven. © Yannick De Spiegeleir

Aannemer plaatst nieuwe fietserstunnel Oudenbos onder de sporen

LokerenHet treinverkeer tussen Lokeren en Gent ligt dit weekend stil door de installatie van een nieuwe fietserstunnel onder de sporen in de Lokerse Oudenboswijk.

 1. Aniek (46) geeft les in jeugdpsychiatrie en is genomineerd voor ‘Leraar van het Jaar’: “Ik ben ook hun tweede mama, begeleider en luisterend oor”
  PREMIUM
  Eeklo/Zele

  Aniek (46) geeft les in jeugdpsy­chi­a­trie en is genomi­neerd voor ‘Leraar van het Jaar’: “Ik ben ook hun tweede mama, begeleider en luisterend oor”

  Aniek Tackaert (46) is een van de vijftig topgenomineerden voor de titel van ‘Leraar van het Jaar’, die volgende week uitgereikt wordt. Ze woont in Zele, en werkt elke dag in de jeugdpsychiatrie aan het AZ Alma in Eeklo. “Kinderen die het moeilijk hebben kunnen helpen: dat is de mooiste job die er bestaat”, zegt Aniek. Dit is haar verhaal.
 2. Hilde en Karine doen mee en spreken uit ervaring: “Modeshow voor vrouwen met kanker is een prachtig initiatief!”
  PREMIUM
  londerzeel, lokeren

  Hilde en Karine doen mee en spreken uit ervaring: “Modeshow voor vrouwen met kanker is een prachtig initiatief!”

  Gemeente Londerzeel organiseert voor de tweede keer een modeshow voor vrouwen die geconfronteerd worden met kanker en hun vriendinnen. In 2016 was er al een eerste editie van deze modeshow. Deze tweede editie is niet enkel voor vrouwen met borstkanker, maar voor álle vrouwen die geconfronteerd worden met kanker. Het wordt bovendien een modeshow voor én door vrouwen met kanker, want bijna alle modellen zijn sterke vrouwen die geconfronteerd werden of worden met kanker.