Zowel de kindernamiddag met K3 als het avondprogramma met Clouseau op de Lokerse Feesten waren volledig uitverkocht.
Volledig scherm
Zowel de kindernamiddag met K3 als het avondprogramma met Clouseau op de Lokerse Feesten waren volledig uitverkocht. © Geert De Rycke

47e Lokerse Feesten klokken af op 125.000 bezoekers: “Een grand cru jaar”

LokerenDe Lokerse Feesten hebben de voorbije tien dagen meer dan 125.000 bezoekers op de been gebracht. Het stadsfestival houdt zo gelijke tred met voorgaande edities, ondanks het enorme aanbod aan festivals. Ook de Fonnefeesten blikken tevreden terug.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.