Vilten 'herfsttafereel' workshop.
Volledig scherm
Vilten 'herfsttafereel' workshop. © Lokaal dienstencentrum 't Fazantenhof

Workshop maak een herfsttafereel uit vilt

LochristiBen jij helemaal in de herfstsfeer en ben je klaar voor een creatieve uitdaging? Schrijf je dan vlug in voor de workshop waarbij je een herfsttafereel maakt uit vilt.

 1. Burgemeester kaart in open brief aanhoudende problemen verkeerslichten kruispunt Assenedesteenweg aan: “Doe iets AWV, ons geduld is al lang op”
  Zelzate

  Burgemees­ter kaart in open brief aanhouden­de problemen verkeers­lich­ten kruispunt Assene­desteen­weg aan: “Doe iets AWV, ons geduld is al lang op”

  Burgemeester Brent Meuleman (Vooruit) vraagt in een open brief aan Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dat het meteen werk moeten maken van de correct afstelling verkeerslichten op het kruispunt van de Assenedesteenweg met de R4 in Zelzate. Drie maanden na de plaatsing zijn de lichten nog steeds niet goed afgesteld, wat zorgt voor gevaarlijke verkeerssituaties.
 2. Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in de regio Gent zijn een bezoekje waard
  PREMIUM
  Gent

  Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in de regio Gent zijn een bezoekje waard

  Vrijdag is het Black Friday, heel wat grote ketens geven enorme kortingen op hun collecties. Het loont zeker de moeite om ook eens langs te gaan bij kleinere boetiekjes. Enkele lokale winkels lanceren verschillende deals tijdens Black Friday. Andere zaken maken van de gelegenheid gebruik om overconsumptie aan te kaarten en organiseren een alternatieve actie. Van ‘Toverstof’ in Destelbergen tot ‘Curiosa & Co’ in Gent: wij lijsten zeven lokale winkels op in de regio Gent waar je ook tijdens Black Friday kan rekenen op een persoonlijke service.