Erline Van Hijfte.
Volledig scherm
Erline Van Hijfte. © Erline Van Hijfte

Vlaanderen Feest met aperitiefconcert in Lochristi

LochristiHeb jij nog geen plannen voor het weekend? Daar komt dan snel verandering in, want op zondag 10 juli komt Vlaanderen Feest naar Lochristi in de vorm van een Nederlandstalig aperitiefconcert.

 1. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
  PREMIUM
  Strijpen

  Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.
 3. RESTOTIP. Colmar, à volonté smullen tegen democratische prijzen
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Colmar, à volonté smullen tegen democrati­sche prijzen

  Toegegeven, de Kortrijksesteenweg is niet meteen de meest idyllische locatie van Gent en al zeker niet ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Sint-Denijs-Westrem waar ‘de Colmar’ zich bevindt. Maar... elk nadeel heb zijn voordeel: dit restaurant beschikt over een ruime parking waar je je wagen makkelijk kwijt kan en je snel je honger kan stillen. We zijn benieuwd of de keuken het niveau van het gemiddelde snelwegrestaurant overstijgt.