Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © BELGA

Verzekeringskantoor Van Waes organiseert tombola voor ‘Warmste Week’

LochristiVerzekeringskantoor Van Waes organiseert de komende weken een tombola ten voordele van de Warmste Week. In samenwerking met verschillende Lootse ondernemers en handelaars kan het 5 mooie prijzen verloten.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Eden Belhot opent Aziatische supermarkt langs Kanaalstraat: “Was het moe om voortdurend naar Antwerpen te rijden om te kunnen koken”
  PREMIUM
  Zelzate

  Eden Belhot opent Aziatische supermarkt langs Kanaal­straat: “Was het moe om voortdu­rend naar Antwerpen te rijden om te kunnen koken”

  Eden Belhot (34) en haar partner Kristof De Smet (40) openden recent een Aziatische supermarkt langs de Kanaalstraat in Zelzate. De ‘E-mart’ is meteen de eerste van het Meetjesland. Met de nieuwe supermarkt mikt het koppel op de groeiende Aziatische bevolking in het Meetjesland. Daarnaast zijn er ook Afrikaanse producten te koop.