Een bestuurder moest bevrijd worden door de brandweer
Volledig scherm
Een bestuurder moest bevrijd worden door de brandweer © Politie Regio Puyenbrouck

Twee zwaargewonden na botsing op Beerveldse Baan: bestuurder moet bevrijd worden door brandweer

LochristiDinsdagavond omstreeks 19.30 uur kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens op de Beerveldse Baan in Lochristi. Een voertuig werd aangereden toen het op het punt stond in te slaan naar Bastelare. Beide bestuurders werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Oppositie trekt agendapunten in uit protest tegen houding voorzitter: “Volgende gemeenteraad allemaal voor de spiegel gaan staan. Zelzate verdient beter”
  PREMIUM
  Zelzate

  Oppositie trekt agendapun­ten in uit protest tegen houding voorzitter: “Volgende gemeente­raad allemaal voor de spiegel gaan staan. Zelzate verdient beter”

  Het zat er gisteren opnieuw bovenarms op tijdens de gemeenteraad in Zelzate. Zowat alle oppositieleden trokken hun aanvullende punten in. Op die manier tekenden ze naar eigen zeggen protest aan tegen de houding van voorzitter Dirk Goemaere (PVDA). Die probeerde voor de gemeenteraad de raadsleden te wijzen op hun plichten, maar dat viel duidelijk niet in goede aarde bij iedereen. Burgemeester Brent Meuleman (Vooruit) probeerde te bemiddelen: “De Zelzatenaar verdient beter.”
 1. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!

 2. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?