Ellen en Jeroen van azaleakwekerij Drieghe (links) samen met Tineke van het Steunpunt Korte Keten en gedeputeerde Leentje Grillaert.
Volledig scherm
Ellen en Jeroen van azaleakwekerij Drieghe (links) samen met Tineke van het Steunpunt Korte Keten en gedeputeerde Leentje Grillaert. © Yannick De Spiegeleir

Sierteeltbedrijf Drieghe Azalea zet extra in op korte keten: “Eigen variëteit rechtstreeks uit de serre”

LochristiMet de hulp van het Steunpunt Korte Keten willen Jeroen Drieghe en Ellen Mallems van Drieghe Azalea hun rechtstreekse verkoop aan particulieren opschalen. “De korte keten kreeg een boost door de coronacrisis, maar we willen deze structureel verankeren”, zegt Oost-Vlaamse gedeputeerde voor Landbouw Leentje Grillaert (CD&V).

  1. Het Waasland van ‘Thuis’-acteur Bart ‘Waldek’ Van Avermaet (61): “De Verbeke Foundation is een aanrader, zeker voor kinderen. Knotsgekke dingen zag ik daar al”
    PREMIUM

    Het Waasland van ‘Thuis’-ac­teur Bart ‘Waldek’ Van Avermaet (61): “De Verbeke Foundation is een aanrader, zeker voor kinderen. Knotsgekke dingen zag ik daar al”

    Al meer dan 20 jaar bereikt Bart Van Avermaet (61) met zijn personage Waldek Kosinski in soapserie Thuis dagelijks duizenden Vlaamse huiskamers. Maar waar kan je hem vinden als hij niet op de set van Thuis of op de planken staat voor een theatervoorstelling? Waar hij graag een terrasje doet, een hapje eet of cultuur opsnuift, vertelt hij graag zelf aan de hand van zijn zes favoriete adresjes in het Waasland.
    Lokeren