Archieffoto van Quincy Rombaut als speler van SK Lochristi. Intussen is hij bij de derdenationaler aan de slag als sportief verantwoordelijke.
Volledig scherm
Archieffoto van Quincy Rombaut als speler van SK Lochristi. Intussen is hij bij de derdenationaler aan de slag als sportief verantwoordelijke. © Geert De Rycke

Quincy Rombaut ziet Lochristi ex-club uit beker knikkeren: “Maakten het onszelf moeilijk tegen Latem”

Derdenationaler SK Lochristi schakelde eersteprovincialer FC Latem niet zonder moeite uit in de tweede ronde van de Croky Cup. Sportief verantwoordelijke Quincy Rombaut zag hoe zijn ex-club na een 0-0-gelijkspel pas in de strafschoppenreeks onderuit ging. 

  1. Zelzate neemt afscheid van eerste vrouwelijke gemeenteraadslid Martha D’Haese: “Ze was heel haar leven enorm geëngageerd”
    PREMIUM
    Zelzate

    Zelzate neemt afscheid van eerste vrouwelij­ke gemeente­raads­lid Martha D’Haese: “Ze was heel haar leven enorm geënga­geerd”

    Zelzate neemt komende donderdag afscheid van Martha D’haese (91). Martha was in 1964 het eerste vrouwelijke gemeenteraadslid van de kanaalgemeente en peetmoeder van de befaamde Laureys-clan. Zo zette ze maar liefst tien kinderen op de wereld. Haar zoon Rik Laureys trad in haar voetsporen en schopte het vorige legislatuur tot OCMW-voorzitter, maar ook heel wat van haar andere nakomelingen zijn erg sociaal geëngageerd in Zelzate en omstreken. “Ons mémé heeft ons altijd het goede voorbeeld gegeven!”