Met de zegen van Florian (rechtsonder) riepen Tom De Grauwe, Robbe Willems en Ben Bundervoet supportersclub de Flo Boys in het leven.
Volledig scherm
Met de zegen van Florian (rechtsonder) riepen Tom De Grauwe, Robbe Willems en Ben Bundervoet supportersclub de Flo Boys in het leven. © Tom De Grauwe

Picasso richt supportersclub ‘Flo Boys’ op voor Lootse wielerheld Florian Vermeersch: “Alles begonnen bij bezoekje na Parijs-Roubaix”

LochristiHij en zijn fans hebben er lang op moeten wachten, maar met Flo Boys heeft Florian Vermeersch eindelijk zijn eigen supportersclub. Thuishaven is het bekende café de Picasso in het centrum van Lochristi.

  1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
    Spaargids.be

    Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

    De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.