Paradise down by the lake
Volledig scherm
Paradise down by the lake © RV

Paradise Down by the Lake uitgesteld naar juli

BeerveldeDe tweede editie van Paradise Down by the Lake wordt uitgesteld naar juli, zo heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt. Paradise Down by the Lake is het kleinschaligere concept van het ecologische festival Paradise City, dat jaarlijks in het Vlaams-Brabantse Perk (Steenokkerzeel) georganiseerd wordt. Down by the Lake zou normaal gezien van mei tot begin juni plaatsvinden aan het meer van het Kasteel van Beervelde in Oost-Vlaanderen.

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Tom Boonen van start in Porsche Carrera Cup Benelux: “Racen in de sterkste competitie van de Benelux”
  Autosport

  Tom Boonen van start in Porsche Carrera Cup Benelux: “Racen in de sterkste competitie van de Benelux”

  Dit weekend start op het circuit van Spa-Francorchamps de Porsche Carrera Cup Benelux, een competitie op circuit voor identieke Porsche 992 GT3 Cup. Onder de deelnemers vinden we ook Tom Boonen, één van de twee bekende gezichten bij het grote publiek, naast Koen Wauters, die dit weekend gaan racen. Boonen reed de voorbije jaren vooral met open racewagens in onder meer het Belcar Endurance Championship, maar maakt nu dus de overstap naar een heel andere competitie.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.