Beeld ter illustratie. Voor niet-dringende zaken kan u vanaf 1 juni een afspraak maken bij de politie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. Voor niet-dringende zaken kan u vanaf 1 juni een afspraak maken bij de politie. © Politiezone Puyenbroeck

Op afspraak naar de politie

Vanaf 1 juli is het mogelijk om op afspraak een aangifte te doen bij politiezone Regio Puyenbroeck. Korpschef Koen Van Poucke hintte daar al naar in een interview in deze krant en nu werd het nieuwe systeem officieel aangekondigd.

2 reacties

 • Sylvester Van quaquebeke

  2 jaar geleden
  Besparingen
 • Pascal D'Helft

  2 jaar geleden
  Top
 1. In Lochristi gaan de vaccins niet eerst nog een nachtje in de koelkast: “Zodra ze aankomen, starten we meteen met inenten”
  PREMIUM
  Lochristi

  In Lochristi gaan de vaccins niet eerst nog een nachtje in de koelkast: “Zodra ze aankomen, starten we meteen met inenten”

  Het Jan Palfijn in Gent heeft zijn eerste 4.000 coronavaccins gekregen. Het product is niet bestemd voor het ziekenhuis zelf, maar wordt de komende dagen verdeeld aan rusthuizen in Oost-Vlaanderen. Sint-Pieter in Lochristi is als één van de eerste aan beurt. Daar wordt - in tegenstelling tot de meeste woonzorgcentra - geen dag extra gewacht om de bewoners in te enten. “Van zodra de vaccins vrijdag aankomen, starten we meteen”, zegt directrice Ann Cardinael.
 2. “Laat de feestvierders eens meedraaien in een rusthuis of ziekenhuis”: Zaakvoerster ontbijtzaak Patricia helpt in woonzorgcentrum en schrijft open brief
  Lochristi

  “Laat de feestvier­ders eens meedraaien in een rusthuis of ziekenhuis”: Zaakvoer­ster ontbijt­zaak Patricia helpt in woonzorg­cen­trum en schrijft open brief

  Patricia Van De Weghe (51) opende begin maart haar ontbijt- en brunchzaak Lalotte in het centrum van Lochristi. Haar horecadroom draaide dit jaar uit op een nachtmerrie. In oktober belandde ze zelf in het ziekenhuis door het coronavirus en de afgelopen weken ging ze aan de slag op de cohorteafdeling van woonzorgcentrum Sint-Vincentius. In een open brief richt Patricia zich tot mensen die de coronaregels aan hun laars lappen. “Lieve medemens denk niet enkel aan jullie zelf. Er zijn zoveel mensen die smeken dat deze hel stopt.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo