Ondertussen kan ze terug lachen, maar maandagavond was Norah even niet goed van het voorval op de trein.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondertussen kan ze terug lachen, maar maandagavond was Norah even niet goed van het voorval op de trein. © Desmecht/ANP

NMBS start onderzoek naar optreden conducteur die Norah (12) van de trein zette: “Een treinbegeleider mág een minderjarige die haar abonnement vergat gewoonweg niet van de trein zetten”

LOCHRISTIDe NMBS is een onderzoek gestart naar de actie van een conducteur op de trein tussen Gent en Lochristi. Maandag bleek bij een controle dat de 12-jarige Norah Hertecant haar abonnement niet bij zich had, en dat betekent doorgaans bijbetalen. Toen bleek echter dat het meisje ook haar portefeuille was vergeten. “De reactie van die conducteur? Die was er compleet over. Norah is thuis in tranen uitgebarsten”, getuigt haar mama, die het hele verhaal uit de doeken doet.

  1. Feestjaar voor 70 jaar Breughel en 10 jaar L’Autre Côté: “Het plezier veegt het zweet op ons voorhoofd weg”
    PREMIUM
    Beervelde

    Feestjaar voor 70 jaar Breughel en 10 jaar L’Autre Côté: “Het plezier veegt het zweet op ons voorhoofd weg”

    Keihard werken, dat doen ze al tien jaar lang. Tom Mestach en Sofie De Wilde namen niet alleen Feestzaal Breughel over van Toms familie, ze startten gelijktijdig het ‘bistraurant’ L’Autre Côté aan de overkant van de Beerveldsebaan. Dat, in combinatie met twee opgroeiende dochters, maakt het leven een uitdaging. Maar ze doen het zò graag dat er dit jaar gevierd mag worden.