De winkel werd geopend in aanwezigheid van topchef Roger van Damme (midden). Nog op de foto: districtsmanager Nilsson Lambrechts, CEO Frederic Taminiaux en het lokale team (rechts): Femke, Silke en Maxim.
Volledig scherm
De winkel werd geopend in aanwezigheid van topchef Roger van Damme (midden). Nog op de foto: districtsmanager Nilsson Lambrechts, CEO Frederic Taminiaux en het lokale team (rechts): Femke, Silke en Maxim. © Yannick De Spiegeleir

Njam!-chef Roger van Damme opent Lootse vestiging Èggo keukens & interieur

LochristiAan de Antwerpse Steenweg heeft het Belgische familiebedrijf èggo zijn 22ste Vlaamse vestiging geopend. De opening gebeurde in het bijzijn van de bekende chef en ambassadeur Roger van Damme.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.