Volledig scherm
© Google Maps

N70 Zeveneken: start voorbereidende werken op 2 september, voorlopig weinig hinder verwacht

Netwerkbeheerder Elia start vanaf twee september met voorbereidende werken op de N70 in Zeveneken. Twee ondergrondse hoogspanningskabels tussen Zavel (Lochristi) en de Doorgangstraat (Lokeren) worden vernieuwd. “Er wordt geen tot weinig hinder voor het verkeer verwacht”, aldus de gemeente. 

0 reacties

 1. Feestcomiteit De Katte lanceert nieuwe vlag en blikt vooruit naar eerste weekend van augustus: “Veel zal afhangen van wat toegelaten wordt, maar we zullen klaar zijn om kermis te organiseren”
  PREMIUM
  Zelzate

  Feestcomi­teit De Katte lanceert nieuwe vlag en blikt vooruit naar eerste weekend van augustus: “Veel zal afhangen van wat toegelaten wordt, maar we zullen klaar zijn om kermis te organise­ren”

  Het feestcomiteit van De Katte lanceert deze week een nieuwe vlag. Met de vlag hopen ze de fierheid van de inwoners op hun wijk nog wat meer aan te wakkeren. Die fierheid steekt vooral de kop op tijdens het eerste weekend van augustus, dan organiseren ze er de legendarische Katte Kermis. “Als het licht op groen gaat, zullen we klaar zijn om kermis te organiseren”, klinkt het bij het vernieuwde feestcomiteit.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant