Een 56-jarige man uit Lochristi moest zich verantwoorden in de Gentse rechtbank wegens het aankopen van een verboden wapen.
Volledig scherm
Een 56-jarige man uit Lochristi moest zich verantwoorden in de Gentse rechtbank wegens het aankopen van een verboden wapen. © rv

Man (56) koopt ‘kampeermes’ via Amerikaanse webshop en krijgt plots bezoek van de politie

LochristiEen 56-jarige man uit Lochristi moest zich verantwoorden in de Gentse rechtbank wegens het aankopen van een verboden wapen. Dat deed hij zonder het te beseffen, toen hij een ‘kampeermes’ aankocht in een Amerikaanse webwinkel. Hij riskeert nu een boete van 400 euro te moeten betalen.

 1. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.
 2. Tom Boonen van start in Porsche Carrera Cup Benelux: “Racen in de sterkste competitie van de Benelux”
  Autosport

  Tom Boonen van start in Porsche Carrera Cup Benelux: “Racen in de sterkste competitie van de Benelux”

  Dit weekend start op het circuit van Spa-Francorchamps de Porsche Carrera Cup Benelux, een competitie op circuit voor identieke Porsche 992 GT3 Cup. Onder de deelnemers vinden we ook Tom Boonen, één van de twee bekende gezichten bij het grote publiek, naast Koen Wauters, die dit weekend gaan racen. Boonen reed de voorbije jaren vooral met open racewagens in onder meer het Belcar Endurance Championship, maar maakt nu dus de overstap naar een heel andere competitie.