Tamara Erauw.
Volledig scherm
PREMIUM
Tamara Erauw. © PJDG

Jongeman (18) en vriend aangevallen na avondje uit: “Ze probeerden zijn mond op de borduur te leggen om zo zijn tanden kapot te slaan”

Een 18-jarige jongeman en zijn vriend zijn zaterdagochtend na een avondje uit in Lochristi omstreeks 6 uur zwaar aangepakt door een achttal twintigers. De jongeman kon nadien nog op eigen kracht naar huis gaan, maar werd de volgende dag onwel en moest naar het ziekenhuis. Het resultaat? Een zware hersenschudding en bloedingen aan het hoofd. “Mijn zoon begon nog maar net weer mensen te vertrouwen na een aanval vijf jaar geleden”, vertelt mama Tamara Erauw.

  1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
    Gouden 11
    2

    Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

    De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.