Annick Maes en Helen Van Lysebetten van IDM tonen het nieuwe webplatform waar je je eigen afvalsorteergedrag kan monitoren.
Volledig scherm
Annick Maes en Helen Van Lysebetten van IDM tonen het nieuwe webplatform waar je je eigen afvalsorteergedrag kan monitoren. © IDM

IDM lanceert platform waar gezinnen eigen sorteergedrag kunnen opvolgen: “Kosten in kaart brengen om afvalberg te verkleinen”

RegioInwoners van het werkingsgebied van afvalintercommunale IDM kunnen voortaan via het online platform mijnidm.be het gewicht en de bijhorende kosten opvolgen van de afvalfracties die ze aanbieden. “Door de evolutie van hun afvalverbruik te tonen, willen we burgers inspireren om nog beter te sorteren.”

 1. Uit eten met de kids: 8 kindvriendelijke restaurants in de regio Gent
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 8 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in de regio Gent

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er in de regio Gent ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden en kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van Zelda & Zorro in Gent tot brasserie Reinaert in Destelbergen: op deze adresjes geniet je van een etentje met de kids.
  Destelbergen
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Van Bokmolenhoeve tot ’t Pachtgoedhof: in deze 6 restaurants ga je uit eten met de kids in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM

  Van Bokmolen­hoe­ve tot ’t Pachtgoed­hof: in deze 6 restau­rants ga je uit eten met de kids in het Waasland en Dendermon­de

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden. Van Bokmolenhoeve in Lokeren tot ‘t Pachtgoedhof in Kruibeke: in deze 6 restaurants kan je lekker uit eten met de kids in het Waasland en Dendermonde.
  Lokeren