Loland houdt er definitief mee op.
Volledig scherm
Loland houdt er definitief mee op. © Loland

Dancefestival Loland houdt ermee op

Het Loots festival Loland heeft de boeken definitief neergelegd. De mindere editie van vorig jaar zou een van de hoofdredenen zijn van het faillissement.

 1. Verdacht overlijden van gedecoreerde ex-brandweersergeant (66) blijkt ongelukkige val: “Yvan zijn leven stond in het teken van vuur, helaas werd het veel te vroeg geblust”

  Verdacht overlijden van gedecoreer­de ex-brandweer­ser­ge­ant (66) blijkt ongelukki­ge val: “Yvan zijn leven stond in het teken van vuur, helaas werd het veel te vroeg geblust”

  Donderdag 15 oktober neemt Zelzate afscheid van ex-brandweersergeant Yvan Van Hecke (66). De man kwam afgelopen woensdag om het leven bij een val in zijn appartement aan de Frans Wittoucklaan. Het parket sprak aanvankelijk van een verdacht overlijden, onderzoek wijst uit dat het om een spijtig ongeluk gaat.
 2. Solidariteit tussen sommige cafébazen op Grote Markt erg groot: “We sluiten om 23 uur, ook al mogen we in theorie tot 1 uur openblijven”
  PREMIUM

  Solidari­teit tussen sommige cafébazen op Grote Markt erg groot: “We sluiten om 23 uur, ook al mogen we in theorie tot 1 uur openblij­ven”

  De solidariteit tussen sommige cafés op de Grote Markt in coronatijden is erg groot. Zo sloten zowel café Regina als café Bristol dit weekend om 23 uur de deuren, ook al mochten ze volgens de nieuwe regels tot 1 uur openblijven omdat ze eten serveren. De politie controleerde dit weekend alle cafés, maar kon niemand op een fout betrappen. Voorbeeldig heet dat.